Hoe kun je dit patroon doorbreken - Budgetcoach PJ

Ga naar de inhoud

Hoe kun je dit patroon doorbreken

Je geeft veel meer geld uit dan past bij je inkomen. Mogelijk denk je dat het zo’n vaart niet zal lopen en ben je heel erg bezig om van het leven te genieten. Dat gaat op een gegeven moment niet meer en voor je het weet vul je het ene gat met het andere.
Zie hieronder de mogelijkheden, die ik kan bieden.
Hulpvraag scherp krijgen
Om je gericht te kunnen helpen is het belangrijk om te onderzoeken welke hulp je nodig hebt. Daar beginnen we mee in een kennismakingsgesprek.
Financieel overzicht
Om goed met je geld om te kunnen gaan heb je overzicht nodig. Door inkomsten en uitgaven te ordenen en in kaart te brengen krijg je inzicht. Dat legt een goed fundament voor het vervolg. Dit werken we uit in de intake.

Budgetcoaching
Budgetcoaching is begeleiding die je helpt bij het aanleren van budgetvaardigheden en het leren omgaan met geld. Met als doel dat je in staat bent om je uitgaven af te stemmen op je inkomsten. Wat voor jou het beste werkt ontdekken we in een coachtraject.
Begrotingsadvies
Zoek je vooral hulp om je financiële mogelijkheden en onmogelijkheden scherper in beeld te krijgen dan kan dat ook. Met als resultaat een gedetailleerde (meerjaren) begroting en een goede opzet van je administratie. Met als aanpak:financiële planning.
Jongerenadvies
Je bent jong, tussen 18 en 25 jaar, en wilt goed met je geld om kunnen gaan. Hoe ontdek je mogelijkheden en valkuilen? Een persoonlijk financieel plan met tips en adviezen. Op ontdekkingsreis: de verleiding de baas.
Hulp bij schulden
Vanuit overzicht en inzicht in je financiën krijg je zicht op je schulden en hoe groot deze zijn. Zijn ze op te lossen met de beschikbare financïele middelen of moet je een beroep doen op de schuldhulpverlening. De mogelijkheden ga ik samen met jou verkennen om te komen tot een voor jou werkbare
Terug naar de inhoud