Hoe kun je dit aanpassen - Budgetcoach PJ

Ga naar de inhoud

Hoe kun je dit aanpassen

Je leven verandert, waardoor je het met minder inkomen moet doen.
Dat kan zijn door het verlies van een dierbare of door een scheiding. Mogelijk ben je je baan kwijt geraakt of stop je omdat je met pensioen gaat. De gevolgen voor je inkomen zijn merkbaar en je vaste lasten blijven.
Zie hieronder de mogelijkheden, die ik kan bieden.
Hulpvraag scherp krijgen
Om je gericht te kunnen helpen is het belangrijk om te onderzoeken welke hulp je nodig hebt. Daar beginnen we mee in een kennismakingsgesprek.
Financieel overzicht
Om goed met je geld om te kunnen gaan heb je overzicht nodig. Door inkomsten en uitgaven te ordenen en in kaart te brengen krijg je inzicht. Dat legt een goed fundament voor het vervolg. Dit werken we uit in de intake.


Budgetcoaching
Budgetcoaching is begeleiding die je helpt bij het aanleren van budgetvaardigheden en het leren omgaan met geld. Met als doel dat je in staat bent om je uitgaven af te stemmen op je inkomsten. Wat voor jou het beste werkt ontdekken we in een coachtraject.
Begrotingsadvies
Zoek je vooral hulp om je financiële mogelijkheden en onmogelijkheden scherper in beeld te krijgen dan kan dat ook. Met als resultaat een gedetailleerde (meerjaren) begroting en een goede opzet van je administratie. Met als aanpak:financiële planning.
Terug naar de inhoud